T-shirt modellen voor mannen met een grote maat

V-hals kleding
5 maart 2024 63 min read
T-shirt modellen voor mannen met een grote maat

Welke t-shirt pasvormen zijn er?

Onder kledingmerken worden verschillende pasvormen voor shirts aangeduid als 'fit's, zoals een regular fit, slim fit, athletic fit, muscle fit, loose fit, longline fit en oversized fit.

Regular fit

Een regular fit shirt heeft een normale pasvorm die voldoende ruimte biedt rond de borst en taille. Een T-shirt met deze pasvorm valt recht naar beneden en zit niet te strak en niet te los. Met een regular fit pasvorm ben je verzekerd van een comfortabele pasvorm en voldoende bewegingsvrijheid. Combineer het met een jeans voor een casual look.

Regular fit heren shirt

Slim fit

Een slim fit shirt heeft een nauwsluitende pasvorm die strakker is dan een regular fit, waardoor het een gestroomlijnde uitstraling biedt. Slim fit zit strak en is als los item te dragen voor een alledaagse look of onder een overhemd voor een formele uitstraling. Een super slim fit T-shirt biedt een nog strakkere pasvorm en sluit heel nauw aan op je lichaam.

Slim fit heren shirt

 

Athletic fit

Een athletic fit shirt heeft een pasvorm die iets losser valt dan een slim fit. Het is een strak model dat een slanke pasvorm heeft, maar wel voldoende ruimte biedt rond de borst en taille. Doordat het getailleerd is, past het perfect bij mannen met een getraind lichaam. Draag het casual of als onderdeel van een sportieve look.

athletic fit heren shirt

Muscle fit

Een muscle fit valt strak om het lichaam heen en is ontworpen om de spieren te benadrukken. Het heeft een nauwsluitende pasvorm rond de taille en het bovenlichaam. Dit type T-shirt wordt vaak gemaakt van materialen met stretch, zoals elastaan of lycra, om het lichaam te omhullen. De pasvorm is vergelijkbaar met athletic fit T-shirts, die ook strak zitten.

muscle fit heren shirt

Loose fit

Een loose fit is een ruime pasvorm die niet getailleerd is. Een T-shirt met loose fit valt groot, wat resulteert in veel comfort en bewegingsvrijheid. Een shirt met loose fit kan op verschillende manieren gestyled worden. Combineer het met een jeans of joggingbroek of draag het als extra laag over een strakker hemd.

loose fit heren shirt

Longline fit

Een longline fit T-shirt is langer dan een standaard T-shirt, vooral aan de onderkant. Het valt over de achterkant van je spijkerbroek, meestal halverwege de heupen of zelfs lager. Draag het als los kledingstuk voor een trendy uitstraling of gebruik het als extra laag over een ander kledingstuk heen.

longline fit heren shirt

Oversized fit

Een oversized fit is ruim en wijd en veel groter is dan een model met standaard pasvorm. Het geeft een relaxte en comfortabele uitstraling en biedt meer bewegingsvrijheid dan strakke pasvormen. Je kunt een T-shirt met oversized fit matchen met een jeans of pantalon, maar het past ook bij een joggingbroek.

oversized fit heren shirt

Welk t-shirt model voor mannen met een grote maat?

Een regular fit T-shirt is het meest geschikt voor mannen met een grote maat. Deze shirts bieden voldoende ruimte, terwijl ze toch hun flatterende uitstraling behouden. Onze grote maten shirts hebben ook een regular fit. Ze zijn gemaakt van ademend BCI-katoen met een vleugje elastaan voor stretch. We bieden een speciaal ontworpen pasvorm die de proporties van een groot bovenlichaam aanhoudt.

Welke fit moeten mannen met een grote maat vermijden?

Vermijd als je een grote maat hebt slanke en strakke pasvormen, zoals een slim fit shirt of een muscle fit shirt. Deze modellen zijn ontworpen voor slanke mannen en kunnen te strak of oncomfortabel zijn voor heren met een maatje meer. Het is beter om te kiezen voor een model met een ruimere pasvorm, zoals regular fit, loose fit of oversized fit.

Previous article:
Next article:
Powered by Amasty Magento 2 Blog Extension