Wat is de kwaliteit van onze T-shirts?

Kwaliteit en productie van de Alca Fashion T-shirts
Wij geloven in 100% klantentevredenheid.
Alca Fashion wil haar klanten laten genieten van mooie T-shirts met een perfecte pasvorm.

Model Alca T-shirts blijft goed in vorm
Om een T-shirt lang goed te houden is het belangrijk dat deze na het wassen weer in zijn oorspronkelijke vorm terugkomt. Daarom is 5% elastomeer aan de stof katoen toegevoegd om dit resultaat te kunnen bereiken.

Maatvast T-shirt
Dit betekent dat de maatvoering altijd constant blijft en de specifieke online bestelde Alca maat T-shirt niet de ene keer groter uitvalt, dan de andere keer.

Constante T-shirt kwaliteit
Je hebt er niets aan als een T-shirt na een paar keer wassen helemaal uit model is geraakt of gekrompen is. Daarom hecht Alca Fashion aan een goede kwaliteit stof en kiest en controleert bewust een katoensoort van goede kwaliteit. Er is gekozen voor India's katoen, met lange gekamde vezel, dat als kenmerk heeft dat het minder pilling (pluizen) geeft en zachter aanvoelt.

Maat en waslabels
Het T-shirt is voorzien van een zogenaamde transfer met de maat en wasvoorschriften, dus geen last van hinderlijke labels in de nek.

Het productieproces van de Alca Fashion ® T-shirts is SA8000 gecertificeerd.
Dit houdt in dat er controle is op de sociale verantwoordelijkheden en de arbeidsomstandigheden tijdens het produceren van de T-shirts, bijvoorbeeld geen kinderarbeid onder de 15 jaar, het bieden van een gezonde- en veilige werkomgeving, uitsluiting van discriminatie, toezicht op de wettelijke bepalingen ten aanzien van de werkuren.